Kopshti nr 19 njesia bashkiake 8 date24 12 2009

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=t8zXcGYljjM”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Kryetari i nj bashkiake 8 z. Arben Tafaj ne bashkepunim me sistemin shkollor dhe parashkollor te kesaj njesie shperndan dhuratat e vitit te ri ne kopeshtin 19 te kesaj njesie.
“Duart e edukatores dhe te mesueses puthen gjithe jeten, sepse ato pergatisin te ardhmen e kombit” u shpreh z. Tafaj.