Kriza politike, ArbenTafaj i ftuar ne RTV Ora News

Shoqata Tirana sugjeron forcave politike ndryshimin e sistemit zgjedhor si instrumentin kryesor per te shmangur krizat ciklike dhe per ti dhene fund perfundimisht debatit mbi legjitimitetin e zgjedhjeve. Menyra e duhur per te arritur rezultatet e deshiruara do te ishte ulja ne tryezen e bisedimeve te paleve politike dhe jo vetem, ne nje diskutim gjithperfshires, transparet dhe pa kushte.