Kryetari Arben Tafaj ne UFO TV date 07.11.2013

Kryetari i Shoqates Tirana shprehet per procesin e demolimit te armeve kimike. Ai e konsideron nje problem te madh mjedisor duke u shprehur skeptik per menyren sesi do te menaxhohet ky proces nga qeveria dhe kritikon mungesen e transparences ne procesin e vendimmarrjes.
Gjithashtu pyetjes per ndertimin e xhamise se re te Tiranes i ju pergjigj me nje qendrim te qarte: asnje problem juridik nuk mund te behet pengese per ndertimin e xhamise se re!