Kryetari i Shoqates Arben Tafaj flet per Teatrin Kombetar

Teatri kombetar pjese e atentatit te qendres historike te Tiranes! Shoqata Tirana denoncon planin per shkatrrimin e qendres historike te qytetit! Betejen per mbrojtjen e Teatrit Kombeter Shoqata Tirana e sheh si vazhdim te levizjes se qytetareve te Tiranes nen moton: “Çfare do te bejme me historine?” filluar ne vitin 2008 qe ka te beje me mbrojtjen e rrenojave te Kalase se Tiranes, dhe kompleksin historik te qytetit.