Libri hafiz Ibrahim Dalliu nga Xhemal Balla 2008

Promovimi i librit te z.Xhemal Balla “Hafiz Ibrahim Dalliu” jeta dhe vepra; me rastin e 130 vjetorit te lindjes se luftetarit te pavaresise dhe progresit shoqeror, perkthyesit, publicistit, mesuesit dhe klerikut patriot, model i qytetarit tiranas!
Pas fjales se hapjes se kryetarit te Shoqates Tirana z. Arben Tafaj diskutuan me rradhe:
Z.Bedri Alimemeti Mjeshter i madh
Dr. as.prof Skender Belalla
Dr. Prof Ismail Demneri
Dr Prof Beqir Meta
Prof Haki Arbana
Dr. as.Prof Ruzhdi Keçi