Maksim Begeja nderohet me titullin Fisnikeria Tiranase

Nderkohe qe shoqerine shqiptare po e lodh politika e dites dhe makthi i ekonomise, Maksim Begeja sjell botimin ” Fisi Tiranas Begeja” si per te na kujtuar ne keto kohe te veshtira se ne themel te shoqerise qendrojne vlerat e familjes. Dhe familja Begeja si bartese tipike e ketyre vlerave krahas familjeve Karapici, Tafaj, Myderizi, Alimehmeti, Llagami, Ndroqi, Tabaku, Demneri , Shehi, Reli, Bakalli, Shundi, Fortuzi, Hobdari, Stremasi,Pazari,Saraçi….ne misionin historik qytetformus dhe qytetdrejtus, vazhdojne edhe sot te jene bartese te vlerave me te larta qytetare.