Mbremje e poezise tiranase

Ne nje mbremje te paharrueshme shoqata Tirana organizoi takimin e Poezise Tiranase duke perbashkuar ne nje tryeze te ngrohte dhe ne nje bashkebisedim tematik autore autoktone te Tiranes prej shek.18- deri ne ditet e sotme. Aktore te Teatrit Kombetar dhe autore te gjalle lexuar poezite e zgjedhura ndersa shoqata Tirana nderoi me cmime dhe vleresime disa prej emrave me te njohur te artit shqiptar.