Ndertimi i Terminalit 5 dhe 7, Shtator 2013

Kryetari i Bashkise Tiranes z. Lulzim Basha gjate inagurimit te perfundimit te rruges Pandi Stillo ne njesine Bashkiake nr 8. Me kete rast z. Basha deklaroi fillimin e konçesionimit te Terminalit Multimodal te Tiranes dhe vazhdimin e bulevardit Zog i Pare.