Ngritja e flamurit 26 11 2014

26 nentor 2024. Aktivitete me rastin e 102 vjetorit te Pamvarsise se Shqiperise. Ne kete ceremoni kryetari i Bashkise z. Lulzim Basha deklaroi se do ti kerkonte Keshillit Bashkiak qe ne Tirane te vendose bustet e patrioteve Tiranas dhe shume shpejt te shpallte diten e falenderimit per komunitetin autokton Tiranas. Po ne kete dite u vendos busti i Jeronim De Rades ne shetitoren Murat Toptani.