Nje jete me Tiranen

“Nje jete me Tiranen” aktivitet i Shoqates Tirana kushtuar Hamid Mezezit tiranasit fisnik qe krijoi modelin e qytetarit human, drejtuesit vizionar dhe familjarit te denje.
Ne kete aktivitet kryetari i Shoqates Tirana z. Arben Tafaj i dorezoi te birit z. Hamdi Mezezi vlersimin e Shoqates Tirana “Fisnikria Tiranase”