Nje jete per sportin dhe per Tiranen

Dt 4 maj 2017
Pamje nga aktiviteti i Shoqates Tirana organizuar me rastin e vlersimit te kater personaliteteve te sportit shqiptar me titullin “Fisnikeria Tiranase”
Agustin Kola: Mjeshter i merituar isportit
Haxhi Pellumbi: Arbiter i kategorise nderkombetare
Xhafer Bogdani: Arbiter i kategorise nderkombetare sporteve te renda.
Ada Demneri: Kampione Kombetare arteve marcjale.
Perveç pjesmarrjes se personaliteteve te fushes se sportit, kete takim e nderuan me pjesmarrjen e tyre dhe Kryetari FSHF z. Armando Duka dhe Presidenti i Komitetit Olimpik Shqiptar z. Viron Bezhani.

Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next