Ora News 31 08 2011

31.08.2011 Ora News! Nje nga intervistat e para pas fitores se mandatit te trete! Kryetari i sapo zgjedhur z. Arben Tafaj citon se eshte mirnjohes banoreve te Njesise Bashkiake nr 8 te cilet i besuan perseri drejtimin dhe menaxhimin e kesaj zone historike te Tiranes!