Ora Zero Arben Tafaj, Enver Reçi 14 11 2011

Kryetari i Shoqates Tirana z.Arben Tafaj i ftuar ne studio perball z. Enver Reçi antar i Keshillit Bashkiak te Tiranes me rastin e perfundimit te punimeve dhe hapjes se sheshit Skenderbej. Ndonese ne forme te perkoheshme perfundimi i punimeve zgjidhi ngerçin politik dhe te qarkullimit ne Tirane per te cilin Shoqata Tirana kishte organizuar tubime sensibilizuese me antaret e saje!