Per decentralizimin e pushtetit vendor 29.07.2011

Kryetari i Njesise Bashkiake nr 8 z.Arben Tafaj ne studion Abc News flet per takimin e pare te kryetarit te ri te Bashkise se Tiranes z. Lulzim Basha me date 29.07.2011 me kreret e njesive vendore te Tiranes ne kuader te vendosjes se dialogut periodik dhe frymes se re te menaxhimit te qytetit!