Perkujtimore per zotin Kasem Hallulli ne Resorantin Bel Xho

Ne tetor 2003 Shoqata Tirana mblidhet ne restorant “Bel Xho” per te nderuar nje prej figurave me origjinale te interpretimit te muzikes popullore tiranase,Kasem Hallulli! Ne kete atmosfere festive moren fjalen dhe sollen kujtimet e tyre: z Aleksader Meksi ish kryeminister i vendit, prof.Ramazan Bogdani etnolog, Gazmend Kila sekretar i shoqates Elbasanit. Pas pershendetjes se tij kryetari z. Arben Tafaj dorezoi ne emer te kryesise vleresimin me te larte te akorduar nga Shoqates Tirana” per Kasem Hallullin, Fisnikria Tiranase”