Perurimi i kopshtit 35 merr pjese Kryetari Lulzim Basha

1 korrik 2013 kryetari Bashkise Tiranes peruron nje sere punimesh te kryera ne nj. Bashkiake nr 8. Kopeshti nr 35; Rruga e Dibres dhe rruga Xhemal Tafaj. Transformimi i Tiranes eshte prioriteti yne theksoi z. Basha.