Perurimi i Qendres Spitalore Bajram Preza

Me propozim te Shoqates Tirana, Spitali Universitar i Neurologjise, merr emrin e Akademikut “Bajram Preza”.
Themeluesi i neurologjise shqiptare, mjeku model, i pa lodhur dhe human, tiranasi fisnik, qe me kontributin e tij la gjurme te pa shlyeshme ne shkencen e mjekesine.