Peticion drejtuar Konferences Islamike per njohjen e Kosoves

Shoqata Tirana mbeshtet nismen qytetare te peticionit drejtuar Konferences Islamike per njohjen e Kosoves Shtet i Pavarur dhe Demokratik. Kjo date perkon me nje vjetorin e shpalljes se pavarsise se Kosoves!