Projekt Buxheti 2012 21 12 2011

Kryetari i Bashkise Tiranes z. Lulzim Basha prezanton projetk buxhetin e vitit 2012 per njesite bashkiake 8 dhe 9 ne nje takim me banoret e ketyre zonave!