Promovimi i Librit Tirana Personalitete me autore Ismail Demneri, Shyqyri Rreli, Arben Tafaj

Me 23.10.2009 ne Tirana Internacional Hotel, shoqata Tirana promovoi botimin e trete te saje te kolanes Tirana Personalitete” Intelektuale ta hershem”, te autoreve Prof. Ismail Demneri, prof. Shyqyri Rreli dhe Arben Tafaj. Ne kete aktivitet midis qindra te pranishmeve moren pjese dhe pershendeten:
Ministri Kultures z. Ferdinant Xhaferri
Dretoresha e Arsimit te Tiranes zj. Majlinda Keta dhe prof.Mentor Petrela
Fjalen kryesore e mbajti prof. Ismail Demneri. Ndersa takimin e hapi kryetari Shoqates Tirana z. Arben Tafaj.