Qytetaret te perfshihen ne vendimmarrje 27 05 2010

Interviste ne zyren e Shoqates Tirana e kryetarit z. Arben Tafaj me gazetaren e TVSh ne lidhje me mungesen e transparences ne vendimmarrje te kryetarit te Bashkise Tiranes dhe mungesen e mbledhjeve periodike te Keshillit Bashkiak te Tiranes! Z. Tafaj theksoi: Ne nuk kerkojme te delegjitimojme institucionin e Bashkise se Tiranes, por kerkojme te legjitimojme vendimmarrjen e saje nepermjet pjesmarrjes se qytetareve ne vendimmarrje!