Shoqata Tirana Feston 26 nentorin 2008

26 nentor 2008. Me rastin e ngritjes se flamurit ne Tirane dhe shpalljes se Pavaresise se Shqiperise si dhe ne vitin jubilar te 100 vjetorit te Kongresit te Manastirit, Shoqata Tirana zgjodhi shkollen 26 nentori ta kryeqytetit per te festuar dhe per ti dhuruar biblotekes se kesaj shkolle dy botimet e para te Shoqates Tirana: “Tirana personalitete shkence” dhe “Tirana personalitete sport”