Shoqata Tirana lajme Telesport

Shoqata  Tirana mbledh ne tryeze konsultative specialiste dhe ish futbolliste te shquar te Shqiperise me qellim parashtrimin e nje platforme te re te vlersimit te figurave te sportit shqiptar! Ne kete takim ku moren pjese figura ta shquara si: Skender Begeja, Shyqyri Rreli, Ali Mema, Miço Papadhopulli, Mikel Janku, Luifj Bytyçi, Bujar Tafaj etj. doli natyrshem propozimi qe qendres pregatitjes se ekipeve kombetare ne Kamez ti jepet emri Xhavit Demneri. ky propozom ju dergua Federates Shqiptare te Futbollit.