Shoqata Tirana nderon figurat sportive

Shoqata Tirana nderon figura te shquara te sportit shqiptar: Xhavit Fagu ish arbiter nderkombetar futbolli, Bujar Tafaj portjer i Tiranes se madhe te viteve 70, dhe Jorgji Shundi, gjygjtar basketbolli drejtuas i Federates se Basketbollit per shume vite! Ky aktivitet u organizua ne sallen e konferencave te “Taverna Tafaj”