Shoqata Tirana perkujton 7 Marsin 2008 se bashku me nxenesit dhe mesuesit

Dita e mesuesit 7 marsi 2008 erdhi me e vecante kete vit per nxenesit dhe trupen mesimore te Shkolles “Servete Maçi”. Shoqata Tirana organizoi festimin e kesaj dite te shenuar nje takim ne Hollin e Teatrit te Operas dhe Baletit. Mes atmosferes festive qe u krijua nga nxenesit, prinderit dhe mesuesit e kesaj shkolle, e mori fjalen Kryetari i Shoqates Tirana Arben Tafaj, i cili foli per kete dite te shenjte, duke kujtuar dhe nderuar figurat madhore te historise sone, figura qe shkrine jeten e tyre per mbrojtjen e gjuhes dhe kultures sone kombetare.
Takimin e beri te kendshem koncerti i pergatitur nga nxenesit dhe mesuesit e shkolles “Servete Maçi”