Shoqata Tirana veprimtari kushtuar martirit Jonuz Kaceli 20 07 2008

Me rastin e 100 vjetorit te lindjes se martirit te demokracise Jonuz Kaceli, ne vitin 2008, Shoqata Tirana organizoi ne Muzeun Historik Kombetar , nje simpozium me historiane , studiues, qytetare te Tiranes dhe familjare te martireve te demokracise qe u pushkatuan pa gjygje me pretekstin e hedhjes se bombes ne Ambasaden Sovietike.
Nder te pranishemit: Ali Ohri, uran Butka, Neritan Ceka, Pjeter Pepa, Filip Guraziu, Gjosho Vasia etj.