Simpoziumi kushtuar arkitektit Gani Strazimiri ne Hotel Tirana

17 tetor 2007 aktivitet ne Tirana Internacional Hotel kushtuar jetes dhe vepres se arkitekt Gani Strazimiri. Me nismen e Shoqates Tirana dhe me propozim te saje Instituti i Monumenteve te Kultures merr emrin Gani strazimiri! Krahas qindra qytetareve dhe antareve te shoqates Tirana moren pjese personalitete te fushes, familjare dhe miq te tij. Pershendeten takimin: Z.Ylli Pango Minister Kultures, Lorenc Bejko Drejtori aktual i Institutit Monumenteve te Kultures, Prof.Emin Riza etj. Fjalen e hapjes e mbajti kryetari i Shoqates Tirana z. Arben Tafaj