Takim me Prof Kristo Frasheri 01 tetor 2012

Shoqata Tirana ju ka ndenjur gjithmone prane kapaciteteve intelektuale dhe njerzve te shquar te dijes. Prof. Kristo Frasheri ishte nder ata emra qe me rigorozitetin shkencor dhe pasionin e pafund per hulumtime te reja i ka dhene shkencave shqiptare dhe historiografise aq sa mund te enderrojne te sjellin nje brez i tere studiuesish. Nuk eshte vetem mirenjohja qe shoqata u ka dhene ketyre krye-emrave te shkences shqipe…