Takimi Ne Tob 01 07 2010

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=obUKrtc8t48″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Kronika te zgjeruara ne Shijak tv dhe ne Ntv ku kryetari i Shoqates Tirana z. Arben Tafaj flet per takimin e hapur me antaresine e shoqates ne Teatrin e Opers dhe Baletit me date 01.07.2010