Tirana 100 vjet kryeqytet, pritje në vilën mbretërore

Oborri Mbretëror hap dyert për Shoqatën Tirana me rastin e 100 vjetorit te shpalljes se Tiranes kryeqytet. Ne kete aktivitet ne prani te lartesise se tij, Pricit Leka i Dyte, moren pjese perfaqesues te familjeve historike tiranase, perfaqesues te parlamentit shqiptar, te komuniteteve fetare, dhe intelektuale te shquar tiranas! Ne pershendetjen e tij Kryetari Shoqates z. Arben Tafaj ne emer te qytetareve te Tiranes shprehu mirnjohjen pasardhësve te figurave te medha te Tiranes dhe te kombet tone, të gjitha atyre burrave fisnikë, gegë e toskë, muslimanë e të krishterë, që pa dallim feje apo ideshë u mblodhën pikërisht këtu njëqind vjet më parë për t’i thënë ndal copëzimit të Shqipërisë dhe aneksimit të saj nga fuqitë e huaja!