Tirana ne 400 vjetor 28 03 2014

Rtsh, emisioni “Scaner” i gazetarit te mirnjohur Eduart Beliu i cili intervistoi studjusin e historise z. Gazmend Bakiu, dhe Drejtorin e Kultures se Bashkise Tiranes z. Arben Skenderi i cili ne fjalen e tij rikonfirmoi kerkesen e Shoqates Tirana per rivendosjen e shtatores se Sulejman Pashes ne sheshin me te njejtin emer, dhe vendosjen e memorjalit te xhamise se vjeter te Tiranes!
Ne fjalen e tije z. Arben Tafaj u shpreh se ruajtjen e vlerave historike te Tiranes ja kemi borxhe gjeneratave qe kane sakrifikuar per kete qytet!r