TVSH Lajme 18 09 2011

Ne nje interviste per TVSh Kryetari i Njesise Bashkiake 8 z. Arben Tafaj anetar i grupit te punes per decentralizimin e pushtetit vendor u shpreh se “se shpejti do te kemi nje format paraprak te dokumentit per decentralizimin”! Tafaj e cileson nje hap historik kete marredhenie te re, cila i jep fund perqendrimit te kompetencave dhe i hap rrugen nje forme te re demokratike, menaxhimit dhe drejtimit te Tiranes!