UFO TV emisioni Ora Zero date 09 03 2012

I ftuar ne Ufo tv ne emisionin ” Ora Zero” Kryetari Shoqates Tirana z. Arben Tafaj foli per rolin e madh te klerikeve tiranas ne perhapjen e arsimit dhe gjuhes Shqipe. 7 marsin e vitit 2012 Shoqata Tirana e festoi me nje aktivitet kushtuar patriotit rilindas, Ali Kukaleshi i cili me kete rast u vlersua me titullin e larte “Fisnikria Tiranase”!