Veprimtari e Shoqates Tirana ne perurimin e librave te Gazmend Bakiut per Tiranen, ne Muzeun Kombetar

Shoqata Tirana ne promovimin e librit te z. Gazmend Bakiu, “Tirana e Vjeter” ne sallen e Muzeut Historik Kombetar. Sekretari i Shoqates Tirana z. Gani Meniku i cili moderoi edhe takimin, pas fjales se pershendetjes se z. Arben Tafaj, ja dha fjalen kritikut te mirenjohur prof. Adriatik Kallullit i cili theksoi se historine e Tiranes duhet ta mesoje çdo qytetar i shqiperise qe vjen te jetoje dhe te punoje ne kete qytet.