Veprimtari e Shoqates Tirana per 8 marsin 2008

Shoqata Tirana feston 8 marsin 2008 ne hotel Tirana Internacional ne prezence te dhjetra grave tiranase, perfaqesuese te politikes, letersise, biznesit ej. Ne kendin e prezantimit te librave , pikturave , dhe punimeve artizanale nga grate tiranase atyre ju dhuruan edhe nga nje lule me rastin e festes. Kete aktivitet e nderoi Zonja e Pare e Shqiperise zj.Teuta Topi, prof.zj. Nevila Nika, zv. Minister Kulture zj. Zana Turku , shkrimtarja zj. Violeta Allmuca etj.. .
Ne fjalen e saje zv. Kryetare e Shoqates Tirana zj. Evelina Kerçiku theksoi arritjet e deritanishme te gruas tiranase dhe nevojen e metejshme te rritjes se rolit te saje ne vendimmarrje.