Veprimtari kushtuar Figures se Zyber Hallullit

11 shkurt 2013 Me propozim te Shoqates Tirana vendoset pllaka perkujtimore ne vendin ku ka banuar Zyber Hallulli, kryetar i pare i Bashkise Tiranes. Z. Lulzim Basha pershendet trashegimtare e familjes dhe gjithe qytetaret e Tiranes per kontributin e tyre ne ndertimin e Tiranes Metropolilane.
Arben Tafaj, kr. Shoqates Tirana u shpreh se ky aktivitet hap siparin e aktiviteteve qe kjo shoqate do te beje me rastin e 400 vjetorit te Tiranes administrative!