Veprimtari kushtuar Patriotit te shquar Tiranas Xhemal Pazari mars 2009

Ne kete aktivitet te Shoqates Tirana u promovua dhe monografia e prof. Ibrahim Gashit kushtuar jetes dhe vepres se atdhetarit te shquar tiranas Xhemal Pazari. Ne fjalen e tij kryetari z. Arben Tafaj theksoi se me propozim te Shoqates Tirana nje nga rruget e Tiranes mban emrin e petriotit Xhemal Pazari.