Veprimtari per Festen e 8 Marsit 2008

Me rastin e Dites Nderkombetare te Gruas, ne Ambientet e Hotel Tirana ne daten 8 mars 2008, Shoqata Tirana organizoi nje takim me gra dhe vajza nga kryeqyteti. Pas fjales hapese nga Kryetari i Shoqates Arben Tafaj ne takim e moren fjalen edhe gra pjesemarrese ne takim ku folen per rolin e gruas ne shoqerine shqiptare dhe per integrimin e saj ne te githa fushat e kesaj shoqerie.
Takimi u zhvillua ne nje atmosfere mjaft te ngrohte, ashtu siç e meriton kjo dite e shenuar.