Forumi Qytetar eshte nje projekt i ri i Shoqates Tirana dale nga takimi i 29 majit 2019, qe mblodhi ne nje tryeze te rrumbullaket intelektuale te njohur dhe te guximshem te vendit, pjese e akademise dhe historise kulturore Shqiptare dhe pjese integrale te antaresise se nderit te Shoqates Tirana. Ky projekt synon perfshirjen e inteligjences si perfaqesuese te cilesuar te publikut, ne procesin e vendimmarrjes me qellim hartimin e politikave zhvillimore afatgjata ne dobi te zhvillimit te qendrushem te qytetit.
Perfshirja e nji numri sa me te madh intelektualesh qe njohin mire burimet dhe fuqite konkuruese te qytetit dhe vendit!
Idete dhe propozimet e ketij forumi do ti percillen sipas rastit institucioneve ne menyre qe te institucionalizohet nje koncept funksional i presionit publik dhe kapaciteteve lobuese ne dobi te interesave te komunitetit tone dhe qytetit te Tiranes!.

Para disa muajsh, kam shkruajtur për punimet e çuditëshme që kryheshin në Parkun Rinia, duke e cilësuar procesin si “gungëzimin”

17.11.2013 Homazhe ne Varresat e Deshmoreve te Kombit ne ndere te 69 vjetorit te çlirimit te Tiranes! Z. Arben Tafaj

Kryetari z.Arben Tafaj i ftuar ne studion e tv Scan ne emisionin “Parfume” menjehere pas festimit te 25 vjetorit te