Forumi Qytetar eshte nje projekt i ri i Shoqates Tirana dale nga takimi i 29 majit 2019, qe mblodhi ne nje tryeze te rrumbullaket intelektuale te njohur dhe te guximshem te vendit, pjese e akademise dhe historise kulturore Shqiptare dhe pjese integrale te antaresise se nderit te Shoqates Tirana. Ky projekt synon perfshirjen e inteligjences si perfaqesuese te cilesuar te publikut, ne procesin e vendimmarrjes me qellim hartimin e politikave zhvillimore afatgjata ne dobi te zhvillimit te qendrushem te qytetit.
Perfshirja e nji numri sa me te madh intelektualesh qe njohin mire burimet dhe fuqite konkuruese te qytetit dhe vendit!
Idete dhe propozimet e ketij forumi do ti percillen sipas rastit institucioneve ne menyre qe te institucionalizohet nje koncept funksional i presionit publik dhe kapaciteteve lobuese ne dobi te interesave te komunitetit tone dhe qytetit te Tiranes!.

27.01.2007 Shoqata Tirana e ftuar ne aktivitetin e organizuar nga shoqata e miqesise Shqiperi Izrail me kryetar z. Petrit Zorba!Ne

05.12.2011 ne Vizion Plus, Kryetari i Shoqates Tirana i fuar te flase per edicionin e rradhes se sofres Tiranase te

3 Qershor 2016 Shoqata Tirana feston 25 vjetorin e krijimit te saje ne nje atmosfere te ngrohte ne ambjentet e

11.04.2011 Kryetari i Njesise Bashkiake nr. 8 i ftuar ne TV Koha skjaron se ngritja e tesioneve elektorale me baze