Forumi Qytetar eshte nje projekt i ri i Shoqates Tirana dale nga takimi i 29 majit 2019, qe mblodhi ne nje tryeze te rrumbullaket intelektuale te njohur dhe te guximshem te vendit, pjese e akademise dhe historise kulturore Shqiptare dhe pjese integrale te antaresise se nderit te Shoqates Tirana. Ky projekt synon perfshirjen e inteligjences si perfaqesuese te cilesuar te publikut, ne procesin e vendimmarrjes me qellim hartimin e politikave zhvillimore afatgjata ne dobi te zhvillimit te qendrushem te qytetit.
Perfshirja e nji numri sa me te madh intelektualesh qe njohin mire burimet dhe fuqite konkuruese te qytetit dhe vendit!
Idete dhe propozimet e ketij forumi do ti percillen sipas rastit institucioneve ne menyre qe te institucionalizohet nje koncept funksional i presionit publik dhe kapaciteteve lobuese ne dobi te interesave te komunitetit tone dhe qytetit te Tiranes!.

Ne nje atmosfere te mrekullushme qytetare tiranase, ne ambjentet e Restorant Pjaca, promovohet libri i prof. Skender Farka, “Familja Fagu”Ne

31.08.2011 Ora News! Nje nga intervistat e para pas fitores se mandatit te trete! Kryetari i sapo zgjedhur z. Arben

Promovimi i librit te z.Xhemal Balla “Hafiz Ibrahim Dalliu” jeta dhe vepra; me rastin e 130 vjetorit te lindjes se