ARKIVA

Shoqata Tirana eshte shtepia identitare e te gjithe atyre qe kane lindur qytetare te ketij qyteti, por edhe e te gjithe atyre qe ndajne denjesisht me ne vlerat dhe parimet e nje shoqerie te zhvilluar e mikpritese, tolerante e te virtytshme, te perparuar ne ide e te qendrueshme ne cilesi.

 

NA KONTAKTONI

  • Phone: +355692037057
  • Email: [email protected]
  • Address: Rruga e Saraçëve (Tek Selvia) Tiranë, Albania

Numri i vizitoreve

005414