Vizioni i pasdites 06 12 2013 ne Vizion Plus

Sofra Tiranase 2013 ne “Vizjoni i Pasdites” me Pajtim Strugen dhe Big Basta pjesmarres ne kete edicion. Ruajtja e muzikes tradicionale, mbajtja gjalle e formave burimore te saj duke servirur ne menyre racionale dhe numra te muzikes moderne, eshte nje nga qellimet e Shoqates Tirana ne realizimin e misionit te ketij spektakli!