Zgjedhjet 8 maj 2011, Minibashkia nr 8

Sondazhi dhe kronikat per zgjedhjet vendore te 8 majit 2011 per Bashkine e Tiranes dhe Njesine Bashkiake nr 8.
Ne perballjen e tyre dhe pas fitores bindese te kandidatit te djathte z. Arben Tafaj, ne Kzaz nr 8 ndodhi nji akt qytetarie i pa preçedente! Kandidati i majte z. Sadi Vorpsi i jep doren dhe i uron publikisht fitoren z. Aben Tafaj.