Zgjedhjet vendore 10 04 2015 Arben Tafaj live ne A1 Report

Kandidati per Bashkine e Tiranes z. Arben Tafaj ne zgjedhjet vendore 2015 perballe Ylli Pata, Enriko Ceko dhe Dorjan Koçi,
shpalos platformen e tij elektorale!